Forside

Derfor skal du samarbejde med Vestfyns Køle- & Frostlager

Koncentrer dig om din kernekompetence
Undgå dyre anlægsinvesteringer
Optimal ressourceudnyttelse
Gør dine faste omkostninger variable
Betal kun for den plads du bruger
Pladsen er der når virksomheden vokser
Pladsen tilpasses hvis virksomheden bliver mindre
Slip for bøvlet
Professionelle pakkerimedarbejdere
Høst af vores stordriftsfordele
Minimal risiko

Velkommen til Vestfyns Køle- & Frostlager

Vi er et lagerhotel, som er specialiseret i lagring af fødevarer, og som kan tilbyde både køl-, frost- samt tørlager. Vores mange rum giver mulighed for at finde en temperatur, som lige netop passer til Jeres produkt. Som kunde hos os betaler I kun for de pallepladser som benyttes, helt ned på ugebasis. Det vil sige at har I 100 paller på lager den ene uge, og kun 2 paller den anden uge, betaler I kun for henholdsvis 100 paller én uge og 2 paller én uge. Det sikre Jeres virksomhed en høj fleksibilitet, uden at skulle investere i dyre lagerfaciliteter. Som alternativ til denne løsning, Kan I også leje et helt lokale til fast pris, som kun I disponere over.

Centralt i Danmark – tæt på motorvejen
Vestfyns Køle- & Frostlager er beliggende i det attraktive 3-kantsområde i region Syddanmark. Vi er beliggende tæt på motorvejen hvilket, gør det muligt for vores kunder, at opnå fragt af deres gods til attraktive priser. Der kommer mange forskellige transportfirmaer hos os. Vi har ikke præference for nogen bestemte, men tager imod alle med et smil. Det betyder at vores kunder altid kan vælge den bedste/billigste transportør til deres opgave.

Økologi
Hos Vestfyns Køle- & Frostlager har vi autorisation til at modtage og opbevare alle former for økologiske fødevarer. Det kræver særlig godkendelse af myndighederne til at opbevare økologiske fødevare. De stilles krav om mærkning, opbevaring ekstra streng lagerstyring og balanceregnskaber. Hos Vestfyns Køl- & Frost lever op til alle krav og står klar til at håndtere jeres øko-varer.

Historien
Tilbage i begyndelse af 1950’erne blev det første spadestik taget til det, som skulle blive til Vestfyns Køle- & Frostlager. Dengang var det kun et frugtlager man etablerede, med Marshall hjælp efter krigen. Lagret fungerede som frugtlager indtil 1993, hvor den nuværende ejer kom til. Lagret blev her lavet om, således at der kunne opbevares andet end kun frugt og på den måde blev der etableret fryse- og tørvarelager.

kontrolrapport_99x32