Frostlager

Frostlager

På vores lagerhotel tilbyder vi Frysehuse til alle typer fødevarer. Vi har 5000m3 frostlager som fordeler sig på 2 fryserum. Temperaturen ligger på ca. -20 gr. Med -18 som kritisk punkt. Vores fryserum er indrettet med enkelte pallereoler og dybdestabelskanaler. Her opbevares alverdens fødevarer, lige fra korn og grønsager til kød og koncentrater. Vores kundetyper på vores frostlager spænder vidt, lige fra forskellige produktionsvirksomheder som mangler plads, til handelsvirksomheder som benytter os som eksternt lager.
Vi tager imod alle kunder, uanset størrelse, med et smil. Har de behov for frostlager/frysehus, har vi garanteret en løsning og det vil glæde os at hjælpe dig og din virksomhed. Vi ved at ingen virksomheder er ens, det er deres lagerbehov heller ikke. Derfor sætter vi en ære i at finde den optimale løsning til hver enkelt kunde. Vores succes afhænger af vores kunders succes.

I vores frysehus betaler I kun for den plads, som benyttes, helt ned til ugebasis. Det sikre Jeres virksomhed en høj fleksibilitet uge for uge, år for år. Ønsker De at vide mere om vores frostlager-løsninger og muligheder står vi klar ved telefon og mail.