Kølelager

Kølelager

På vores lagerhotel tilbyder vi kølerum og kølehuse i forskellige temperaturer, efter kundens krav. Vi har ca. 1000m2 kølelager fordelt i mindre kølerum, i størrelsen 65m2 og op til 200m2.

For de mere specielle og følsomme varer, kan vi også tilbyde køle med fugtstyring.

De mange rum gør det muligt altid at finde en produkt- og kundetilpasset løsning. Vi har mulighed for at lagre i både reoler, dybdestabelskanaler og på gulv. Her kan vi lagrer alt lige fra kød, til ost, frugt, grønt m.m. Vores kundetyper på vores kølelager spænder vidt, lige fra forskellige produktionsvirksomheder, som mangler plads, til handelsvirksomheder som benytter os som eksternt lager. Vi tager imod alle kunder, uanset størrelse, med et smil. Har I et kølebehov har vi garanteret en løsning og det vil glæde os at hjælpe jer. Vi ved at ingen virksomheder er ens. Det er deres lagerbehov heller ikke. Derfor sætter vi en ære i finde den optimale løsning til hver enkelt kunde. Vores succes afhænger af vores kunders succes.

Det er muligt enten at leje et helt rum, eller blot de pallepladser, der er brug for, helt ned på uge basis. Det sikre Jeres virksomhed en høj fleksibilitet uge for uge, år for år. Ønsker De at vide mere om vores kølelager-løsninger og muligheder står vi klar ved telefon og mail.