Pluk & pak

Pluk & Pak

På vores lagerhotel tilbyder vi alt hvad der kan forventes af et eksternt lager. Vi foretager modtagekontrol af varerne som går ind, og kontrollere naturligvis når de forlader lagerhotellet igen. Dokumentation for modtagelse og afsendelse af vare sendes løbende til vore kunder. Har vi mistanke om at noget ikke er som det skal være, sikre vi billeddokumentation til vores kunder, eller nægter modtagelse. Alle vores medarbejdere har uddannelse i fødevarehygiejne, og er meget opmærksomme på at kvaliteten på det ind og udleverede er ok, så vores kunder kan sove trygt.
Vi er meget beviste om at undgå fejl og dermed reklamationer for vores kunder. Vores succes afhænger af vores kunders succes.

Pluk og pak er for dem, som ikke sælger hele paller eller hele partier. Har I f.eks. 50 varenr. Hos os, og Jeres kunde skal have lidt fra hvert varenr., sørger vi for at plukke de forskellige varer ud, og pakke dem sammen på en palle eller i en kasse og gøre dem klar til forsendelse med strækfilm, tape, fragtbrev, følgeseddel stregkoder osv. I kan således koncentrere jer om kerneforretningen, mens vi forestår ordrehåndtering.
Én gang om ugen vil I modtage en opdateret liste over Jeres lagerbeholdning hos os.