Tørlager

Tørlager

På vores lagerhotel har vi tørvarelager godkendt til fødevarer, som ikke kræver køl eller frost, men blot rene, tørre omgivelser. Ris, pasta, helsekost, konserves, juices, mel, Cornflakes mm. Alt inde for tørvare er muligt at få opbevaret på vores lager.

Ud over fødevarer tilbyder vi også opbevaring og håndtering af emballage og andre ting, som kræver et rent og tørt miljø. Har du et pladsbehov, har vi garanteret en løsning og det vil glæde os at hjælpe dig og din virksomhed. Vi ved at ingen virksomheder er ens. Det er deres lagerbehov heller ikke. Derfor sætter vi en ære i finde den optimale løsning til hver enkelt kunde. Vores succes afhænger af vores kunders succes mv.

Vores tørvarelager består af 2 særskilte søjlefrie lagerhaller på henholdsvis 300m2 og 400 m2, begge lagerhaller er 4,5 meter i højden. Lagrene er udstyret med pallereoler, således at højden udnyttes til fulde. Hallerne er velisolerede, mørke og kølige. Alle 700 m2 tørvarelager er perfekt til opbevaring af alle slags fødevarer uden krav til temperatur.